top of page
Prive Hondentraining Honden

Privé Training

Voor als je even een boost nodig hebt

Vooruitgang boeken

Privé training is ideaal als je echt vooruitgang wilt boeken met het trainen van je hond. Je krijgt gedetailleerde begeleiding en feedback tijdens de trainingen. Ideaal voor de gemotiveerde hondenbezitter die resultaten wil boeken en net even die extra begeleiding nodig heeft.

Echt maatwerk

Er wordt gekeken wat jullie als combinatie nodig hebben om verder te komen. Hierop wordt de training altijd aangepast. Je zult echt stappen gaan maken en verder komen met de doelen die je voor ogen hebt met het trainen van je hond. Er worden geen stappen overgeslagen zo zorg je voor een optimaal resultaat en een echt team vormen met je hond.

Positief trainen

De trainingen zijn gebaseerd op bekrachtigen van het gewenste gedrag. Je leer werken vanuit de motivatie van de hond en te werken met verschillende beloningssystemen. Zo krijg je vaardigheden mee in het je om kunt gaan met de verschillende driften van de hond en hoe je hier het beste gebruik van kunt maken.

Tussen de trainingen door

Tussen de trainingen door zal je zelf veel gaan oefenen met je nieuwe vaardigheden die je tijdens de trainingen geleerd worden. Mocht je tussen de trainingen door toch vastlopen dan mag je altijd contact opnemen en dan sta ik voor je klaar om je verder te helpen. Je kunt gewoon even bellen of een Whatsapp bericht sturen.

Meld je hier aan!

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.

Bedankt voor uw inzending!

bottom of page